Nieuws en events

Vacature

Interesse in een flexibele, uitdagende en boeiende job? Geef ons dan zeker een seintje.
Wij zijn op zoek naar gemotiveerde werkkrachten om ons jong team te versterken. Bij voorkeur een A2-diploma elektriciteit of gelijkwaardig door ervaring.
Voor verdere details: neem contact op via info@elektrocappoen.be of op 057 30 05 94.

01/07/2021 Openingsuren zomer

Wij zijn doorlopend open deze zomer! Aarzel niet om ons te contacteren op het nummer 057/30.05.94.

Neem gerust een kijkje in onze folder met interessante voorstellen voor diepvries of koelkast!

28/04/2021 Lentesolden

Profiteer in de maand mei van onze lente promoties! Wij staan klaar in de  winkel om u te helpen in uw keuze.

01/11/2020 Lockdown

Beste klanten,

De coronacrisis houdt heel de wereld in de ban. Naar aanleiding van de recente maatregelen van de overheid zijn wij genoodzaakt om vanaf maandag 2/11 de deuren te sluiten tot nader order. Wij zijn gedurende deze tijd wel bereikbaar via telefoon of mail.
Telefonisch: 057/30.05.94
Email: info@elektrocappoen.be

Klein elektro kan besteld worden via de webshop en afgehaald. Grotere zaken zoals wasmachines of koelkasten leveren wij nog steeds aan huis. Wij leveren veilig volgens de huidige corona-maatregelen.

Veel sterkte in deze moeilijke tijden!
Team elektro Cappoen

12/05/2020 Heropening winkel

Vanaf vandaag is onze winkel weer open! Alle voorzorgsmaatregelen in verband met covid-19 zijn genomen zodat u met een gerust hart kan langskomen. Wij ontvangen u graag!

Nog op zoek naar een (laattijdig) moederdag cadeau? Of een vroeg vaderdag cadeau? Neem dan zeker een kijkje in onze folder!

17/03/2020 Sluiting winkel

Vanwege de richtijnen van de Vlaamse en Belgische overheid zijn wij verplicht om de winkel te sluiten. Wij blijven echter bereikbaar voor dringende interventies en herstellingen op het nummer 057/30.05.94 of via mail op info@elektrocappoen.be.

01/01/2020 Nieuwjaarswensen

Vanwege iedereen bij elektro Cappoen wensen wij jullie een gelukkig en vreugdevol nieuwjaar! Om hierbij te helpen kun je hier de verschillende folders terug vinden. Promoties zijn geldig tot en met 31 januari. Aarzel niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag verder.

01/12/2019 Eindejaarsfolder

Met de eindejaarsperiode in zicht is er opnieuw de Elektro Cappoen-folder! Nog op zoek naar een nuttig cadeau of toe aan verandering? Neem dan gerust een kijkje of kom langs in onze winkel. Wij helpen u graag verder.

01/07/2019 Zomersolden

Ook dit jaar zijn er weer zomersolden!  Neem gerust een kijkje in de folder met producten van liebherr, siemens en bosch. Indien u meer uitleg wenst, staan wij steeds telefonisch of in de winkel ter beschikking!

01/05/2019 Nieuwe folder

De meimaand brengt een nieuwe folder met zich mee! Laat deze interessante promoties niet aan je voorbijgaan!

05/02/2019 Robotstofzuiger

Nog op zoek naar een cadeau voor valentijn? Dan is onderstaande wellicht iets voor u. Meer info kun je altijd krijgen in de winkel!

01/01/2019

Vanwege iedereen bij Elektro Cappoen wensen wij jullie een gelukkig nieuwjaar!

Om dit nieuwe jaar te vieren zijn er ook bij ons interessante aanbiedingen. Bekijk zeker onze folders van AEG - Bosh - Liebherr en Siemens!

01/07/2018 Promoties

Er zijn interessante aanbiedingen te vinden in onze folders.

Kortingen op liebherr tot einde augustus of tot einde voorraad, promoties op aeg, zanussi en miele tot einde juli! 

Neem zeker een kijkje!

25/05/2018 GDPR

Beste,

U heeft er de laatste dagen waarschijnlijk al tientallen ontvangen.De emails waarin gesproken wordt over de nieuwe GDPR regulering. Met deze nieuwe Europese wet wordt oprechte communicatie en vooral respect voor uw privacy gegarandeerd.

Ook wij  vinden dit heel belangrijk, daarom dat wij u ook op de hoogte brengen van deze update.

Zoals u al wist, delen wij uw gegevens niet uit aan derden. Deze worden niet verkocht en niet uitgewisseld.

Wij gebruiken enkel uw gegevens voor het sturen van facturen. Wenst u in de toekomst geen facturen elektronisch te ontvangen kunt u ons dit laten weten via mail op info@elektrocappoen.be of via het contactformulier.

Wanneer u akkoord bent met bovenstaande, hoeft u verder niets te doen.

13/04/2018 Lentefolder

Voel jij ook de lente kriebelen? Neem dan zeker een kijkje in onze folder. Wie weet zit er wat tussen voor je.

03/01/2018 Nieuwe folder

Ook bij elektro cappoen kunt u koopjes doen in de solden! Neem een kijkje in de merkenfolders van miele - AEG - siemens - liebherr of bosch. Daar kunt u zeker terugvinden wat u zoekt. Onze klantenvriendelijke service krijgt u er zoals altijd kostenloos bij.

30/11/2017 Nieuwe folder - artikel streekkrant

De feestperiode is aangebroken! Nog op zoek naar een leuk cadeau? Kijk even in onze folder. Daar vind je zeker wat je zoekt. Voor de late beslissers: wij zijn ook open op 24 en op 31 december.

Eind november verscheen er ook een artikel in de streekkrant naar aanleiding van de jubileumviering van vorig jaar.

01/07/2017 Openingsuren vakantie

Jaarlijks verlof: gesloten tot en met 5 augustus. Wel steeds telefonisch bereikbaar.

01/05/2017 Lentefolder

Van 1 tot 31 mei zijn er opnieuw interessante aanbiedingen! Bekijk zeker onze folder hier.

01/03/2017 Batibouw

Ook bij ons zijn er actie's ten gevolge van batibouw. Klik gerust op de folder!

01/03/2017 Historiek

Een historiek van onze firma die al te bewonderen was tijdens de opendeur:

03/01/17 Nieuwe folder

Nog steeds op zoek naar het perfecte cadeau? Ook bij ons is de soldenperiode gestart. Al onze aanbiedingen vind je terug in onze folders.

12/12/16 Geslaagde opendeur

De week van 3 en 4 december was er een geslaagde opendeur. Bedankt aan alle aanwezigen en vele helpende handen!!

3-4/12/16 OPENDEUR

Op zaterdag 3 december en zondag 4 december is iedereen er welkom om alle nieuwe toestellen, acties en geschenkideeën te ontdekken. Bijzonder is dat ook het atelier uitzonderlijk open zal zijn. Daar zullen standjes staan van onder meer de merken Bticino en Niko (schakelmateriaal en videofonie), Philips (verlichting) en Duotecno (domotica). Ook de eigen elektrische verdeelborden voor zowel industriële als huishoudelijke toepassing kun je er van naderbij ontdekken met de nodige uitleg.

Op dinsdagavond 6 december is er een Unizo-netwerkevent met als gast career coach Karl Mortier. Op woensdag 7 december kan iedereen die zich voor 3 december via mail of telefonisch inschrijft een gratis kookdemo bijwonen. Vanaf 18u30 maakt een professionele chefkok een volledig menu klaar, van de hapjes tot en met de desserts.

Vanaf dit weekend (03-04/12)  loopt er bij Elektro Cappoen een eindejaarsactie. Klanten die voor meer dan €20 aankopen maken kans op één van de hoofdprijzen, waaronder een televisie, stofzuiger, microgolf en broodbakoven. Ook aankopen voor een lager bedrag leveren op de dag van de trekking (vrijdag 6 januari) een prijs op.

Het opendeurweekend loopt op zaterdag 3 december en zondag 4 december tussen 9u en 12u en 13u en 18u.

01/12/16 Nieuwe folder

We naderen het einde van het jaar. Het moment voor onze nieuwe folder! Kom gerust een kijkje nemen of bel ons op voor verdere inlichtingen.

27/06/16 Nieuwe folder

De nieuwe zomerfolders zijn er! Promoties geldig van 1 juli tot 31 augustus.

22/04/16 Deelname aan pop-pas

Vanaf heden is het mogelijk om bij elke aankoop punten te krijgen voor uw pop-pas. Breng deze zeker mee bij uw volgende bezoek!

Meer informatie over deze pas kan je hier terugvinden.

26/03/16 Prijsuitreiking eindejaarsactie 2015

Op 26/03/16 werd  bij Elektro Cappoen de hoofdprijs van 500 euro uitgereikt voor de eindejaarsactie '15 van Unizo. Op de foto zie je  Paul Hespeel (unizo), Roger Oyaert (winnaar), Christiane Dejonckheere, Bruno Cappoen, Bernard Cappoen (Elektro Cappoen) en Martin Schoonaert (unizo).

Van diezelfde actie werd die dag ook een naturaprijs uitgereikt van 100 euro. Op de foto zie je o.a. de winnaar Pascal Bolengier.

Onze Folders
Lokaal kopen loont